Autor: ITuudised.ee • 26. aprill 2024

Latitude59 otsib tehnoloogiaidusid Ukraina ökokatastroofi lahendama

Eesti start-up- ja tehnoloogiakonverentside korraldaja Latitude59 teatas täna partnerlusest VONA Hackathoniga, mille eesmärk on lahendada kiireloomulised keskkonnaprobleemid, millega Ukraina sõjakahjude tõttu silmitsi seisab.
Latitude59 start-up- ja tehnoloogiakonverents.
Foto: Ahto Sooaru

"VONA Hackathon võimaldab tehnoloogiaettevõtetel lüüa kaasa milleski nii mastaapselt olulises nagu Ukraina abistamine ning leida koostöö käigus ülemaailmseid kontakte. Üleskutsega on oodatud liituma tehnoloogiaidud - see on me ühine võimalus muuta maailma paremaks,“ ütles Latitude59 tegevjuht Liisi Org.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755