Autor: Gerlyn Tiigemäe • 26. juuni 2024

AI NÄDAL 1 | Kõige põnevamad uudised tehisintellekti teemal

Alustame regulaarse ülevaatega viimase nädala kõige põnevamatest uudistest maailmas tehisintellekti teemadel.

Näiteks kandideerib AI parlamenti, tehisintellekt aitab jalgpalli EMil ja Pariisi suveolümpial, Hiinas arendatakse AI-roboteid. Kuid jagame ka soovitusi, kuidas tiimis AI-innovatsiooni soodustada ning kuidas kasutada tehisaru turunduses.

GPT-5 võib olla kaugemal kui seni arvatud, ütles OpenAI tehnoloogiajuht Mira Murati.
Foto: OpenAI
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474