Autor: Telegrupp AS • 26. märts 2024

Süsteemiintegratsiooni messil esineb üle 25 oma ala tipptegija

11. aprillil toimub Tallinnas Kultuurikatlas juba seitsmendat korda integratsioonimess Telegrupp Seminar 2024. Üritusel tutvustavad enam kui 25 esinejat oma digitaalseid tipplahendusi ja tehnilisi võimalusi. Huvipakkuvaid teemasid leiavad messilt nii juhid, IT-juhid, insenerid kui ka spetsialistid, kelle igapäevaseks tööks on oma ettevõtte digitaalne ja tehniline parendamine.

Üritust korraldab Eesti juhtiv süsteemiintegratsiooni ettevõte Telegrupp AS, kes projekteerib ja teostab keerulisi IT- ja kommunikatsioonisüsteeme. Koos äripartneritega tutvustatakse iga-aastasel suurüritusel erinevaid tooteid ning näidatakse, mis valdkonnas muutunud ning millised võimalused lisandunud on. „Tahame tutvustada enda tegemisi, võimalusi ning ettevõtteid, kellega koostöös ka võimatuna näivad lahendused realiseerime,“ tutvustab Telegrupi IT-lahenduste meeskonnajuht Märt Pais.

Telegrupp on spetsialiseerunud IT-, turva- ja nõrkvoolulahendustele ning omab kogemust süsteemide prototüüpimisel ning puuduva tarkvara arendusel vastavalt kliendi soovile. “Meie teenused on suunatud väga erinevates valdkondades tegutsejaile alates andmekeskustest kuni kontoriteni ehk neile, kelle jaoks kvaliteet ja töökindlus omab reaalset väärtust. Aitame luua täpselt soovidele vastava “võtmed-kätte” lahenduse ehk tegeleme kõigega alates projekteerimisest ning juurutamisest kuni hoolduse ja elukaare toetuse ja lõpetamiseni,” sõnab juhatuse liige Jaan Nappus.

Tipptehnoloogilised lahendused tuuakse kandikul kätte

Just sel põhjusel, et valmida saaksid klientide soovidele täpselt vastavad lahendused, saavad 11. aprillil Kultuurikatlas ühe katuse all kokku valdkonna oma ala eksperdid. Kui seitse aastat tagasi esimest korda toimunud messil tutvustasid võimalusi ning lahendusi seitse esinejat, siis tänaseks on üritus kordades suuremaks kasvanud ning lavale astuvad 24 ettevõtet.

Messi üldalal presenteerivad ettevõtmisi ja võimalikke lahendusi veelgi suurem hulk firmasid. “Spetsialistid arvavad sageli, et nad teavad pakutavatest lahendustest kõike, kuid tegelikkuses on palju sellist, mida ei osata näha või millele mõelda. Just seepärast on kõikide lahenduste loomisel oluliseks alustalaks planeerimine. Enne suure pildi kallale asumist tuleks enda vajadused ning soovid läbi mõelda ning need kaardistada. Just seda abi Telegrupp koos messil olevate koostööpartneritega pakubki,” tutvustab Märt Pais.

Kultuurikatlas toimuval Telegrupi Seminaril saab täpselt teada, kuidas personaalsed lahendused, otsekui rätsepaülikonnad, valmivad.

Fotomeenutusi eelmiste aastate messidelt.

Integratsioonimess on kõikidele huvilistele tasuta

11. aprillil Kultuurikatlas toimuv integratsioonimess Telegrupp Seminar 2024 on kõikidele huvilistele tasuta. Osalemissoovist tuleb lihtsalt märku anda ning end aadressil seminar.telegrupp.ee. kirja panna.

“Päev saab olema täis väga põnevat infot. Et kell 8 algavast ja 23:00 lõppevast üritusest täielikult osa saada ning ükski infokild kaotsi ei läheks, tasuks uudistama tulla koos kolleegiga,” kutsub IT-osakonna juhiabi Karinee Hool osalema.

Telegrupp Seminar 2024 11. aprill kell 8:00 Tallinnas Kultuurikatlas

● 25+ presentatsiooni

● 30+ tootjat üle maailma

● Mängud ja auhinnad

Loe lähemalt ja registreeru lehel seminar.telegrupp.ee

Ettevõtted, kes enda tegemisi ja võimalusi messil tutvustavad (nimekiri täieneb): Eaton, Fortinet, Schneider Electric, Bosch, Telesild, Dell, Cisco, Rodhe-Schwarz, Airbus, Huawei, Supermicro, Nvidia, F5, Zyxel Networks, Bittium, Commscope, Eurotempest, Keysight Technologies, Extreme Networks, Inner Range, Mildef, Microsoft, Neomounts, Dahua, Nakivo, Hewlett Packard Enterprise, Aruba, LG, BlackBox, 42Gears, AgEagle, Check Point.

Telegrupp AS asutati 1997. aastal kolme Eesti firma telekommunikatsiooniosakondade ühendamisel. Tegu on juhtiva süsteemiintegratsiooni ettevõttega, kus projekteeritakse ja teostatakse keerulisi IT- ja kommunikatsioonisüsteeme. Firma on spetsialiseerunud IT-, turva- ja nõrkvoolulahendustele ning omab pikaajalist kogemust süsteemide prototüüpimisel ja kliendi soovile tugineva puuduva tarkvara arendusel kuni seeriatootmiseni välja. Teenused on suunatud kontoritele ja andmekeskustele, keskendudes võtmed-kätte lahendustele. Vaata ka www.telegrupp.ee

Telegrupi juhtimissüsteem on tunnistatud vastavaks ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ja AQAP 2110:2016 nõuetele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755