7. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ETV arhiivi digitaliseerimine maksab kuni 60 miljonit

Eesti TV arhiivi digitaliseerimine maksab 40-60 miljonit krooni, aga pole teada, kust see raha peaks tulema, ütles täna ETV juht Ainar Ruussaar.

Ruussaare sõnul pole ETV oma arhiivi digitaliseerimist veel alustanud. Hetkel suudame digitaalselt arhiveerida vaid seda programmi, mida toodame, lisas ta.

ETV juhi kinnitusel kuluks olemasolevaid vahendeid arhiivi digitaliseerimiseks suunates 75 aastat, kuni kogu telekanali arhiiv on digitaalne.

Ainar Ruussaar esines täna pärastlõunal Tallinnas Elisa korraldatud IT-konverentsil Fookus. Telekommunikatsiooni arengust rääkisid sel konverentsil ka IT-arendusfirma Uptime juht Eero Tohver, meediaagentuuri Media House arendusjuht Hanno Kindel, Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu jt.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755