Eesti blogimaastiku keskus sihib välisturge

Eesti veebipäevikuid koondav kataloog
blog.tr.ee kavatseb laieneda Soome, Lätti ja Rootsi.

"Kataloogi uue versiooni loomisel olemegi keskendunud sellele, et saaksime teenuse ka teistest riikides võimalikult lihtsalt ja kiiresti käivitada. Eesmärk on välisriikides tegevust alustada juba lähikuudel," teatas teenuse asutaja Heimar Lill.

Äsja välja tulnud blog.tr.ee neljas versioon võimaldab nii blogi omanikel kui lugejatel end tuvastada. Kasutajad saavad luua isiklikke blogikogumikke. Päevikuomanikud näevad, kes nende postitusi loevad ning milliseid veebipäevikuid nad veel loevad. Endiselt on võimalik saada ülevaade Eesti blogides ilmunud selle päeva populaarsematest postitustest.

Eesti ajaveebipidajad avaldasid juba uusversiooni peale pahameelt, hetkelgi on avalehel mitu kriitilist kirjutist uue kujunduse kohta. Blogikirjutajaid häirib ka asjaolu, et nüüdsest on palju veebis vabalt ligipääsetavaid sissekandeid kataloogi kaudu loetavad vaid registreerunutele.

Blogikirjutajatele lisandus uudisversiooniga ka võimalik oma kirjutisi esiküljel reklaamida, selle võimaluse tagab 25-kroonine SMS. Makstud teated on vastavalt märgistatud.

2005. aasta sügisel käivitunud blog.tr.ee koondab üle 2000 Eesti ajaveebi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Elisa Santa Monica otsib NOC SPETSIALISTI

Manpower OÜ

31. märts 2018

Derivco is looking for a RELEASE ENGINEER

Derivco Estonia OÜ

06. aprill 2018

Eesti Haigekassa otsib JUHATUSE LIIGET

Eesti Haigekassa

26. märts 2018

Arvamused

Teabevara