Google panustab Euroopa inseneridele

Google kavatseb suurendada personali
kolmandiku võrra, peamiselt Euroopas, sest otsingumootorifirma soovib vältida
agressiivse USA ettevõtte kuvandit.

Ajaleht Financial Times kavatseb ettevõte palgata Euroopas tuhandeid insenere, et luua siin sama suur uuringu-ja arenduskeskus, nagu on USAs. Ajalehe sõnul on umbes Google'i palgal olevast 7000 insenerist ja 500 Euroopast, kuid nüüd kavatsetakse eurooplaste arvu drastiliselt suurendada.

Google pole veel täpsustanud laienemise ajagraafikut, kuid tõenäoliselt toimub laienemine järgmise kolme aasta jooksul. Praegu on Google'i palgal olevast 13786 töötajad pooled insenerid, kuid enamik neist töötab ettevõtte California osariigis Mountain View peakontoris.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara