9. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pärnu Betoonmeister hakkab tootma müüri- ja tänavakive

AS Pärnu Betoonimeistrid (PBM) investeeris Audrus uude tootmisüksusesse 9 miljonit krooni, paigaldades sinna tuntud Taani firma MIV tootmisseadmed ja liini.

Alustasime seal tänava- ja müürikivide proovitootmisega. Liin käivitub täisvõimsusel 2008 aasta alguses. Toote kaubamärk on Audru kivi.

Eesti noorima raudbetoonelementidel põhinevate ehituslahenduste pakkuja AS Pärnu Betoonimeistrid 2007. aasta 9 kuu käive oli 57 miljonit krooni, kasvades eelmise aasta sama ajaga võrreldes 3 kordseks. Kasvu tagas kinnisvaraarendus ja 8 miljoni krooni suurune investeering tehasesse.

"Seoses seinaelementide nõudluse vähenemisega, kasvatasime tööstus- ja ärihoonetele vajaliku posti-talaliini võimsust kahekordseks," rääkis Pärnu Betoonimeistrite nõukogu esimees Jaan Valbet.

Pärnu Betoonimeistrid on Eestis suuruselt 6 raudbetoonelementidel põhinevate ehituslahenduste pakkuja. Ettevõttel on tootmisüksus Pärnus ja Audrus. Ettevõte annab tööd 60 inimesele.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755