Samsung ja LG ühendavad jõud

Koreas on eelmisel nädalal hakanud levima
kuuldus Samsung Electronicsi ja LG Electronicsi üllatavast koostööst.

Tavaliselt on nende ettevõtete omavaheline konkurents olnud ääretult karm, nüüd aga puhuvad uued tuuled, kirjutas kauppalehti.fi.

Viimastel aastatel on Samsung ja LG ennekõike võidelnud mobiiltelefonide turu pärast. Tihedas konkurentsis on mõlemad ettevõtted ka edu saavutanud. Kõigepealt läks Samsung Motorolast mööda, haarates endale suurema turuosa, nüüd aga on LG edukalt edasi rühkinud.

Eelmisel nädalal aga teatasid ettevõtted, et ühendavad USA turul mobiilitelevisiooni seadmete osas jõud. LG Mobile Pedestrian Handheldi ja Samsungi Advanced-Vestigial Side Bandi tehnoloogiast luuakse üks ühine seade.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara