Panasonicu filiaali likvideerimine ei tähenda turult haihtumist

Teade sellest, et Panasonicu Eesti filiaal
likvideeriti, ei tähenda tegijate endi sõnul firma kadumist siinselt turult.

"Panasonic on otsinud võimalusi oma tegevust Eestis võimendada ja on selle nimel läbi viinud sisemisi struktuurimuutusi - filiaali likvideerimine ja oma kontori taasavamine on üks osa sellest. Panasonic jätkab Baltikumis jõulisemalt kui seni läbi Panasonic Polska Sp. z.o.o. Balti divisjoni," selgitas muudatusi ettevõtte kommunikatsioonijuht Radek Jaworski.

Aprilli alguses teatas Panasonic, et tegeleb Baltikumis tegevuse laiendamisega. Panasonicu Eesti esinduse juht Ermo Rae ütles siis, et ettevõte on loonud kõigisse Balti riikidesse edasimüüjate meeskonna, mille eesmärgiks on suurendada Panasonicu turuosa tarbeelektroonika sektoris. „Panasonic näeb Balti riikides suurt potentsiaali, kuna siinsed inimesed jälgivad tehnoloogia arenguid ning on uute suundade ja võimalustega üsna kursis. Kõrgtehnoloogilisi lahendusi pakkuvate Panasonicu toodete müügiks on siin just sobiv keskkond,” arvas Rae.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara