Uued monitorid töötavad ooterežiimis elektrit kulutamata

Saksa-Jaapani IT-ettevõte Fujitsu Siemens
Computers tõi turule uued keskkonnasäästlikud monitorid, mis ooterežiimis
sootuks ilma elektrita hakkama saavad, teatas ettevõte.

Fujitsu Siemens Computersi müügijuhi Antti Vari sõnul on eeltellimusi tehtud juba tuhandetele monitoridele üle kogu Euroopa, Lähis-ida ja Aafrika regiooni ning alanud on ka plaanijärgne esimeste nullvatiste monitoride müük. „Uute monitoride nullvatine energiasäästutehnoloogia tähendab seda, et need ei tarbi ooterežiimis energiat. See on esmakordne, sest senimaani on monitorid kasutanud keskmiselt üks kuni kuus vatti ning seda ka ooterežiimis,“ selgitas Vari.

Monitori toitesüsteemi on sisse ehitatud arvuti juhitav lülituselement, mis tähendab, et säästurežiim on uutel monitoridel vaikimisi juba sisse lülitatud. „Kui monitor läheb üle ooterežiimile, katkestab süsteem ekraani toite täielikult. Hiljem, kui arvuti saadab monitorile sisendsignaali, taastab väike elektriline impulss toite,“ kommenteeris Vari, lisades, et funktsioon toimib nii analoog- kui ka digitaalsete monitoriväljundsignaalidega.

Osale arutelus

Toetajad

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Derivco is looking for a SENIOR FULL STACK DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

16. juuni 2017

Derivco is looking for a SENIOR JAVASCRIPT DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

16. juuni 2017

Arvamused

Käsi­raamatud