Telema juhiks sai Hele Hammer

Alates veebruari kuu esimesest päevast
juhib Eesti elektrooniliste äridokumentide vahendajat Telema Hele Hammer.

„Praeguses jahenenud majanduskeskkonnas on Telema teenused konkreetne võimalus kogu Eesti majanduse kuluefektiivistamiseks. Lisaks juba olemasolevatele teenustele on arenduse lõppfaasis mitmed teised paljude ettevõtete logistikat hõlbustavaid rakendusi. Usun tõsiselt nende teenuste ekspordikõlblikusse nii lähiriikide kui miks mitte kogu maailma kontekstis,“ rääkis Hammer.

Telema senine juhatuse esimees Toomas Veersoo jätkab nõukogu esimehena, keskendudes samaaegselt teenuste- ja infrastruktuuri arendamisele.

Viimased neli aastat töötas Hammer Amserv Grupi finantsdirektorina, kus ta jätkab grupi nõukogu liikmena. Hammer on Telemaga olnud seotud viimased kaheksa aastat, 2000-2004 töötas ta Telemas finantsjuhina ning 2004-2008 oli ta Telema nõukogu esimees.

Telema on 2000. aastal loodud ettevõte, mis pakub elektrooniliste dokumentide vahendamise teenust. Enimlevinumad dokumendid on e-arved, e-saatelehed ja e-tellimused. Täna tehakse koostööd Soome, Rootsi, Leedu ja Saksamaa e-dokumendi operaatoritega. Telemas on käesoleval hetkel 22 töötajat.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara