Fotod: Äripäev Google'il külas

Äripäev oli täna Ameerikas Silicon Valleys
külas maailma ühel tuntumal ettevõttel Google'il.

Internetifirma jättis väga koduse tunde, töötajate peale on seal palju mõeldud. Nii oli igal korrusel mitu kööginurka, kus jagati tasuta süüa. Pakuti kõikide maailmajagude toite, et igaüks tunneks end koduselt.

Google'i töötajad saavad igal nädalal võtta vabaks ühe päeva (nad ise kutsuvad seda 20% projektiks). See päev tuleb siiski ette registreerida ja anda ka teada, mida siis tehakse. Sellest vaba päeva projektist on sündinud sellised ideed nagu Gmail ja Google Map. Neid päevi saab ka korjata näiteks kaks aastat ning siis võtta vabaks terve kuu. Tööandjale tuleb vaid teatada, millega sellel ajal tegeletakse.

Kokku töötab üle maailma Google'i heaks ligi 21 000 inimest. Sealhulgas on USA Räniorus ehk Silicon Valleys asuvas hoonekompleksis Google'il ligi 8000 töötajat.

Kuulsas Google'i kohvikus Charlies vastavad igal reedel töötajate küsimustele firma asutajad Sergei Brin ja Larry Page. Büroo sisehoovis dinosauruse kõrval on võrkpalliplats vastavalt Sergei soovidele. Nagu rääkis giid, on see ka ainus koht, kus saab Sergeid näha ilma särgita. Larry soovide kohaselt on ettevõtte sisehoovi ehitatud basseinid, nende vastas asub hiiglaslik jõusaal firma töötajatele.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

Arvamused

Teabevara