Microsoft vallutab turgu uue otsimootoriga

Microsoft võib järgmisel nädalal tutvustada
oma uut otsimootorit kumo.com.

Ettevõttesiseselt on tarkvaragigant Kumo uut versiooni juba testinud ning asjaga kursis olevate inimeste sõnul näitab Microsoft seda järgmisel nädalal esimest korda laiemale avalikkusele, vahendas e24.ee ärilehte The Wall Street Journal. Tõenäoliselt vahetab Kumo välja Microsofti poolt kolm aastat tagasi turule toodud otsimootori Live Search, kuna selle turuosa maailmas on alla kümne protsendi.

Microsofti juht Steve Ballmer esineb järgmise nädala teisipäevast neljapäevani kestval ärilehe konverentsil "D: All Things Digital" ning arvatavasti teeb Kumo siis ka oma debüüdi. Wall Street Journali allikate andmetel käib juba Kumo reklaamikampaania väljatöötamine ning selleks on Microsoft käed löönud ühe maailma suurema reklaamiagentuuriga JWT. Sõna kumo võib jaapani keelest tõlkida kui vari ja ämblik.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

CREDITINFO ESTONIA is looking for a PYTHON DEVELOPER

Creditinfo Eesti AS

05. oktoober 2018

Teabevara