Microsoft vallutab turgu uue otsimootoriga

Microsoft võib järgmisel nädalal tutvustada
oma uut otsimootorit kumo.com.

Ettevõttesiseselt on tarkvaragigant Kumo uut versiooni juba testinud ning asjaga kursis olevate inimeste sõnul näitab Microsoft seda järgmisel nädalal esimest korda laiemale avalikkusele, vahendas e24.ee ärilehte The Wall Street Journal. Tõenäoliselt vahetab Kumo välja Microsofti poolt kolm aastat tagasi turule toodud otsimootori Live Search, kuna selle turuosa maailmas on alla kümne protsendi.

Microsofti juht Steve Ballmer esineb järgmise nädala teisipäevast neljapäevani kestval ärilehe konverentsil "D: All Things Digital" ning arvatavasti teeb Kumo siis ka oma debüüdi. Wall Street Journali allikate andmetel käib juba Kumo reklaamikampaania väljatöötamine ning selleks on Microsoft käed löönud ühe maailma suurema reklaamiagentuuriga JWT. Sõna kumo võib jaapani keelest tõlkida kui vari ja ämblik.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

Derivco is looking for a TECHNICAL WRITER

Derivco Estonia OÜ

15. detsember 2017

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Arvamused

Teabevara