Proeksperti juhiks sai Marko Sverdlik

Tarkvaraarendusettevõtte AS Proekspert
uueks juhatuse esimeheks sai firma senine tootmisjuht Marko Sverdlik, teatas
ettevõte.

„Marko on olnud edukas rühmajuht ja hoidnud viimasel kahel aastal tootmisjuhina kätt pulsil kõigel firmas toimuval. Ta mõistab hästi firmas aastatega välja kujunenud kultuuri ja omab häid juhiomadusi,“ kommenteeris ametist lahkunud juhatuse esimees Ove Tüksammel.

Samaaegselt laienes ka firma juhatuse koosseis. Juhatusse lisandus ettevõtte ärianalüüsi üksuse juht Andres Haavel, kes on ettevõttes töötanud alates 1999. aastast.

“Proekspert on stabiilne ja unikaalse kultuuriga ettevõte. 15 aasta jooksul oleme arenenud pisikesest inseneride meeskonnast ettevõtteks, kus leiab tööd enam kui 80 inimest. Näeme, et meie edukas koostöö pikaajaliste klientidega võimaldab meil pakkuda oma partneritele järjest suuremat ärilist väärtust ja seeläbi oleme ka iga aasta edukalt kasvanud,” rääkis Sverdlik.

“Meie soov ja tahe on luua uusi töökohti mõtlevatele ja aktiivsetele inimestele, kelle mõttetöö tulemusena valminud tooted leiavad kasutust ja loovad lisaväärtust terves maailmas,” lisas Sverdlik.

Marko Sverdlik on ettevõttes töötanud alates 2004. aastast ja täitnud Proeksperdis tarkvara arendusinseneri, arendusjuhi ja tootmisjuhi ametikohti. Ta on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli arvuti- ja süsteemitehnika erialal ning kaitsnud samas magistrikraadi tehnikateaduste alal.

Alates 2003. aastast kuulub Proekspert Taani juhtiva tehnoloogiakontserni Danfoss koosseisu.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara