ID-piletite äri müügihinda ei avaldata

Sertifitseerimiskeskus ei avalda, mis
hinnaga müüsid nad oma ID-piletite äri Skype'i loomises osalenud Toivo Annuse
firmale.

"Tulenevalt lepingust ei ole tehingu maksumus kahjuks avalik informatsioon," ütles Sertifitseerimiskeskuse juht Kalev Pihl.

Tema sõnul oli initsiatiiv tehinguks mõlemapoolne. "Sertifitseerimiskeskuse strateegiline huvi oli oma investeeringuid koondada sertifitseerimisega otseselt seotud valdkondadesse. Pileti valdkonna investeeringud olid sellest suures osas juba väga kaugel. Teiselt poolt oli antud valdkond AS PoohTechi jaoks huvipakkuv ja soov selles vallas tegutseda juba pikaajaline," rääkis Pihl.

ID-piletite äri Eestis ei tähenda tema ütlusel vaid veebikeskkonda pilet.ee. "Veeb on kõigest üks võimalik müügikanal teatud piletite jaoks, kuid kogu äri on oluliselt laiem, sisaldades maksete vahendamist eri müügikohtade vahel, pileti müügi ja kontrollaparaatide pakkumist ning palju muudki," märkis Pihl.

AS Sertifitseerimiskeskus müüs 100% ID-pileti keskkonda opereerivast tütarettevõttest Ühendatud Piletite OÜ Toivo Annuse ASile PoohTech.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara