9. november 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Green IT: tõusime liisingutehingutes Eesti turuliidriks

Arvutipargi haldamise täisteenust pakkuv Green IT OÜ teatas oma pressiteates, et vahendas 2009. aasta kolmandas kvartalis 41,7% kõigist äri- ja avaliku sektori IT liisingu tehingutest Eestis, asudes esmakordselt juhtpositsioonile.

„Liisingu osas liidriks olemine ei ole meie jaoks eesmärk omaette, kuid loomulikult on tore teada, et oleme turul edukad olnud. Kolme tegevusaasta jooksul on Green IT kiirelt kasvanud ja rõõm on tõdeda, et isegi majandussurutise tingimustes oleme suutnud ärimahtusid suurendada“, kommenteeris Green IT juhatuse esimees Margo Luberg.

Green IT OÜ hallata on üle 25 000 seadme kolmes Balti riigis ja liisinguportfell ületab 100 miljonit krooni. IT liisingu pakkumisel on Green IT partneriteks Nordea Finance Estonia, SEB Liising ning Danske Bank.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755