Hasartmänguturu laienemine ajab operaatorite kulud kõrgeks 

Euroopa kaughasartmängu turuosalised võivad tulevikus silmitsi seista suurte kulutustega, kui tahetakse koos uute reeglitega laienevast 8,3 mld eurosest turust osa saada.

Prantsuse senaator on juba heaks kiitnud regulatsiooni, mis võimaldab kaughasartmängu litsentsi taotlemist ka välisfirmadele. See lõpetab kodumaiste firmade monopoli ja senise keelu, mis ei võimaldanud välisfirmadel litsentsi taotleda, vahendas Bloomberg. Seega Saksamaa algatatud keeld seisab silmitsi suurima väljakutsega Euroopa kõrgeimas kohtus.

Firmasid, mis kolivad laienenud turgudele ootavad aga ees kitsad piirangud. Kohaldades oma tegevust vastavalt uutele regulatsioonidele erinevates riikides, nõuab see minimaalselt ühe miljardi euro suurust investeeringut, ütles Viinis asuva Bwin Interactive Entertainment AG tegevdirektor Norbert Teufelberger.

Barclays Capital 2008. aasta andmete järgi on Euroopa kaughasartmängu turg maailma suurim. Bwin Interactive Entertainment AG on haaranud Euroopa kaughasartmängu turust suurima tüki, mis on 8%. Bwinile järgneb Gibraltaril asuv PartyGaming Plc 6,3% turuosaga ning Londonis asuv William Hill Plc järgneb 4,5% turuosaga.

 

 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara