Kinni võetud ametnik vastutas kõige eest IT-vallas

Korduvas pistisevõtmises kahtlustatud haridusministeeriumi infosüsteemide talituse juhataja Jaanus Christoffel vastutas nii riist- ja tarkvara soetamise kui infosüsteemide töö ja arendamise eest.

Kuna Christoffel töötas haridus- ja teadusministeeriumi infosüsteemide talituse juhatajana, kuulus tema ülesannete hulka kõik, mis meie asutuses infotehnoloogiaga seotud. Neid ülesandeid, mis ainuisikuliselt tema kureerida olid, on väga raske välja tuua, selgitas ministeeriumi avalike suhete konsultant Asso Ladva Äripäevale.

Eeskätt vastutas Christoffel näiteks erinevate infotehnoloogiavahendite nagu arvutite, videokonverentsi tehnika, IP-telefonide, ministeeriumi serverite riist- ja tarkvara moderniseerimise ja ministeeriumile soetamise, samuti mitmete infosüsteemide töö ja arendamise eest.

Kapo võttis Christoffeli kinni kolmapäeval.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara