Steve Jobs lubas erakordseid tooteid

Apple juhatuse esimees Steve Jobs lubas uusi erakordseid tooteid, vahendab Bloomberg.

"Meil on sel aastal töös veel mitu erakordset toodet," ütles Jobs. Apple keeldus analüütikutele vastamast, et mis toodetest jutt käib. Analüütikud arvavad, et Jobs mõtles parendatud Apple TV versiooni ja edasiarendatud iPhone'i.

Ettevõte prognoosis, et käimasoleva kvartali käive võib ulatuda 13,4 miljardi dollarini, ületades 13 miljardilist analüütikute ootust.

Apple’i jaoks 27. märtsil lõppenud teise kvartali kasum kasvas 90 protsenti, 3,07 miljardile dollarile ehk 1,79 dollarilt aktsia kohta 3,33 dollarile. Ettevõtte käive kasvas 49 protsenti, 13,5 miljardile dollarile. Analüütikud ootasid 2,46 dollari suurust kasumit aktsia kohta 12 miljardi dollarilise käibe juures. Apple’i majandusaasta ei lange kokku kalendriaastaga.

iPhone'i müük kahekordistas ja ulatus 8,75 miljonini. Ettevõte müüs ka 2,94 miljonit Mac’i ja 10,9 mln iPodi. Sanford C. Bernsteini analüütik Toni Sacconaghi prognoosis, et ettevõte müüb 7,3 mln iPhone'i, 3,1 mln Maci ja 9,9 mln iPodi.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Itella Estonia otsib ÄRIPROTSESSIDE ARENDUSJUHTI

Itella Estonia OÜ

17. detsember 2017

ADM Interactive otsib PHP VANEMARENDAJAT

M-Partner HR OÜ

22. detsember 2017

Arvamused

Teabevara