15. oktoober 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vene tehnoloogiafirma lükkas IPO edasi

Venemaa tehnoloogiakompanii Monocrystal lükkas oma Moskvas plaanitud aktsiate avaliku esmapakkumise edasi, kuna turud on volatiilsed, vahendab Bloomberg.

See on juba teine kord oktoobris, kus ettevõte sellise otsuse tegi. Monocrystal teatas, et neil jagub raha 2010-2011. aasta arenduskava elluviimiseks. Elektrisäästu toodete jaoks tehissafiiride tootja juhatuse esimees Oleg Katšsalov ütles, et ettevõte võttis vastu raske otsuse aktsiaturu kõikuvuse ja nende äri otseselt mittepuutuvate asjaolude tõttu.

4. oktoobril teatas ettevõte, et aktsiaid pakutakse hinnavahemikus 15 kuni 21 dollarit, mis oleks teinud aktsiapakkumise suuruseks kuni 284 miljonit dollarit.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755