Logica Eesti uueks juhiks sai Avo Kask

Rahvusvaheline äri- ja infotehnoloogiateenuste pakkumisega tegeleva Logica Eesti uueks tegevjuhiks valiti 17. novembril ametisse astuv, pikaajalise IT sektori kogemusega Avo Kask, teatas ettevõte. 

Avo Kase sõnul on Logica Eesti senine areng jätnud talle igati hea mulje. „Mul on hea meel tulla juhtima energilist ja arenevat ettevõtet. Teen kõik enesest oleneva, et meie panus uute tehnoloogiate rakendamisel Eesti inimeste teenistusse suureneks veelgi,“ lisas Kask.

Logica Eesti senine tegevjuht Toomas Saarsen, kes on ettevõtet juhtinud ligi 20 aastat, otsustas selle aasta sügisest pühenduda doktoriõpingutele Tartu Ülikoolis. „Otsustasin  pöörduda tagasi ülikooli, et lõpetada aastaid tagasi pooleli jäänud õpingud. Aastatega kogutud erialaseid teadmisi ja ettevõtluses saadud praktilisi kogemusi saan edukalt kasutada oma uurimistöös,“ lisas Saarsen.

Viimased kuus ja pool aastat töötas Kask Tieto Estonia Services (TES) tegevjuhi ja juhatuse liikmena ning kaks viimast aastat ka Tieto Estonia juhina. Kõrghariduse omandas ta Tallinna Tehnikaülikoolis automaatika erialal.

Uue tegevjuhi IT valdkonna töökogemus ulatub aastasse 1991. Enne liitumist Tieto meeskonnaga on Kask olnud IT spetsialist Crebit nimelises Hansapanga infotehnoloogiaga tegelevas ettevõttes, suurte süsteemide müügijuht Hewlett-Packardis, tegevjuht Triggeris ja IT-juht ettevõttes Tallinna Vesi.

Logica on 42 000 töötajaga 45 riigis tegutsev, üle 40- aastase kogemusega ja üle 4 miljardi euro suuruse aastakäibega rahvusvaheline äri- ja infotehnoloogiateenuste ettevõte.

Logica on noteeritud nii Londoni väärtpaberibörsil kui ka Euronextil (Amsterdamis). Eestis töötab Logica Tallinna ning Tartu kontorites kokku ligi 100 töötajat, kes pakuvad IT-teenuseid klientidele nii Eestis kui mujal Euroopas.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara