29. november 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindle'i hea minek putitab Amazoni aktsiat

Uue Kindle Fire tahvelarvuti abiga on Amazon.com-i sõnul järsult kasvanud populaarsete Kindle'ite müük USAs, mis läinud Tänupühade ostunädalavahetusel oli elulise tähtsusega firma jaoks.

Maailma suurima internetijaemüüja sõnul müüdi sel aastal Mustal reedel neli korda rohkem Kindle'i tooteid, kui aasta tagasi, mil Kindle oli ainult e-lugerina saadaval, vahendab Reuters.

Mustal reedel osutus just 199 dollarit maksev Kindle Fire Amazon.com-i müüduimaks tooteks ja on püsinud müüduim toode juba viimased kaheksa nädalat pärast müüki jõudmist.

"Me näeme, kuidas paljud kliendid ostavad mitu Kindle'it - ühe endale ja teised kingitustena. Me eeldame, et see trend jätkub pühadeperioodil edasi," firma asepresident Dave Limp.

Head müüginumbrid panid investorite silmis särama ka firma aktsia, mis esmaspäeval tõusis 6,2%, 193,75 dollarini, samas kui üldine Nasdaqi komposiitindeks kerkis 3,6% võrra.

Autor: ituudised.ee - Äripäeva IKT uudiste teemaveeb

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755