Hardi Meybaum: võtame tööle 15 tarkvaraarendajat

GrabCAD ühe asutaja ja tegevjuhi Hardi Meybaumi sõnul valdavad teda positiivsed emotsioonid, sest  4 miljonit dollarit on ettevõtte jaoks suur samm.

„See on päris suur samm meie ettevõttele ja ka tegelikult tervele Eestile. See on suur investeering, mille on ettevõttele teinud just välisinvestorid,“ kommenteeris Meybaum riskikapitaliinvestorite värsket investeeringut.

Rääkides sellest, kui suur on oht, et varsti ei ole ettevõtte enam eestlaste käes, märkis Meybaum, et ühelt poolt on nii, et loomulikult on igal investeerimisel on vaja Eesti osanikel tükike ära anda. „Teisest küljest pannakse investeerimisraundiga paika aktsia osakute hulk, mis jaotatakse laiali töötajate vahel. Eestis on meil tõsised värbamisplaanid tarkvaraarendajate poole pealt, siis tuleb see osalus tagasi Eesti inimestele, kes tulevad meie tiimi,“ märkis Meybaum.

Meybaum lisas, et neil on plaanis Eestis selle aasta jooksul palgata juurde umbes 15 tarkvaraarendajat. „See on suur väljakutse, mis siin salata. Tarkvaraarendajaid ikka leiab, aga just leida just häid tarkvaraarendajaid, see on väljakutse. Aga ei ole midagi võimatut,“ sõnas Meybaum.

Ta lisas, et sellel aastal on ees ka suured tehnoloogilised väljakutsed ja neid saab lahendada ainult väga heade tarkvaraarendajatega.

Inseneride Facebooki loov Eesti idufirma GrabCAD, mille omanikeringi kuulub ka Arengufond, sai riskikapitaliinvestoritelt 4 miljonit dollarit. Tegevjuhi sõnul kulub suur osa investeeringust  tootearendusele, on tulemas uusi tooteid ning arendatakse edasi oma platvormi.


Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara