Heiti Kender: ametlik keskus on vormistamise küsimus

Heiti Kenderi asutatud OÜ Valge Klaari keskus pole veel Apple'i ametlik hoolduskeskus, kuid õige pea saab selleks. Esimesed kliendid siiski hoolduseta ei jää.

„Taotlus on sisse antud. Apple’i Leedu esindus tuleb hoolduskeskust üle vaatama järgmisel nädalal. Esinduspood on ametlik,“ kommenteeris Kender.

Kender lisas, et see on vormistamise küsimus, vaadatakse üle, et kõik klapib ja on korras. Kliendid siiski ilma hoolduseta ei jää, sest Kenderi sõnul on Leedu Apple’i esindusel olemas kontor ka Eestis. „Meil on nendega leping olemas, et kõik garantiilised asjad, mis nõuavad ametlikku esindust, saab sinna viia,“ märkis Kender. 

Kenderi sõnul on Eestis väga keeruline Apple'i esinduspoodi ja hoolduskeskust ametlikuks teha. „Nõudmised on suured ja täpsed. See on hea, sest kui inimene ostab endale mingi seadme, siis on tema ootused ja nõudmised kõrged,“ tõdes ta.

Kenderi sõnul ei ole nad otseselt IM Arvutitega konkurendid, sest arvutiklassid on erinevad. „Nemad on teinud aastaid tänuäärset tööd. Lihtsalt inimeste grupp, kes nõuavad kõrgendatud tähelepanu ja personaalset lähenemist, on kasvanud suureks,“ nentis Kender.

Täna avatakse Tallinna kesklinnas Tartu maanteel uus Apple'i müügisalong Valge Klaar, kus hakkab lisaks müügikonsultantidele tööle ka viis Apple'i sertifitseeritud hooldustehnikut.

Eestis Apple'i seadmeid müüva ning hooldava IM Arvutid ASi juhi Jaanus Treilmanni sõnul pole Heiti Kenderi asutatud OÜ Valge Klaar Apple'i ametlik hoolduskeskus. "Vähemalt mina ei ole suutnud seni kinnitust sellele väitele leida," lisas Treilmann.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara