Tele2 Eesti kasum kasvas 4%

Tele2 Eesti ärikasum enne kulumit kasvas 2012. aasta esimeses kvartalis mullu sama ajaga võrreldes neli protsenti 5,99 miljonini ning kliendibaas ligi 22 000 inimese võrra, teatas ettevõte.

Tele2 teatel langetas ettevõtte aastaga kõnehindasid keskmiselt 19 protsenti, mis koos sidumistasude vähenemisega kahandas käivet kahe protsendi võrra.

Tele2 Eesti finantsjuhi Argo Virkebau sõnul kasvas esimeses kvartalis enim telefonimüügi käive, mis oli tänavu 63 protsenti suurem. “Tele2 uute klientide arv tõusis viis protsenti, kellest suurim osa on mobiilse interneti kasutajad,” ütles Virkebau.

Tele2 Eesti finantsjuhi sõnul viib ettevõte tänavu läbi kulude kärpimise ja efektiivsuse tõstmise protsessi, mille eesmärk on selgelt kasvatada teiste operaatoritega hinnavahet. “Surume hinna alla ja alustasime Eesti telekomiajaloo madalaima tariifi pakkumisega,“ ütles Virkebau ja lisas, et ka veebruaris lõpetatud Televõrgu ost võimaldab kulusid edaspidi senisest tõhusamini kontrollida ja seeläbi paremaid tariife pakkuda. 

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara