Sõõrumaa ostis Elionilt tulekahjuteate vahendamise

Urmas Sõõrumaa turvafirma USS Security Eesti ostis Elionilt automaatse tulekahjuhäire (ATS) edastamise teenuse.

Tuleohutuse seaduse kohaselt peab ATSi tuleva tulekahjuteate automaatselt edastama häirekeskusse ehitiselt, kus esineb kõrgendatud tulekahjuoht, viibib palju inimesi ja kus võib tekkida suur varaline kahju, teatas ettevõte. Elioni teenindada oli seni ligi 1000 sellist objekti.

USS Security Eesti juhatuse esimees Sven Nuutmann ütles, et teenuse müük Elionilt turvaettevõttele oli igas mõttes loogiline samm, sest turvafirma juhtimiskeskus on spetsialiseerunud erinevat liiki häirete vastuvõtmisele, edastamisele, jälgimisele ja teenindamisele. Paljud ATSi kasutavad kliendid peavad ka otstarbekaks päästeametisse mineva signaali dubleerimist turvafirmasse.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara