Facebook ostab Face.com’i

Facebook teatas, et ostab näo tuvastamise tehnoloogiat pakkuva ettevõtte Face.com, vahendas finantsuudisteagentuur Bloomberg.

Asjaosalised ei avaldanud täpsemaid detaile. Face.com aitab kasutajatel märgistada fotosid ja leida pilte internetist sellisel viisil, et eristatakse näo tunnusjooni sotsiaalvõrgustikes saadavate piltide ja piltide jagamise internetilehtede põhjal. 

Facebook kasutab juba praegu mõnda Face.com’i rakendust.

Facebook on viimasel ajal üle võtnud mitmeid ettevõtteid, eesmärgiga tuua ettevõttesse andekaid arendajaid ja lisada rakendusi enda internetilehele. Aprilli algusest peale on Facebook üle võtnud piltide jagamise internetilehe Instagram, asukohapõhise rakenduse Glancee ning Karma, ettevõte, mis pakub võimalust läbi sotsiaalvõrgustiku teha kinke.

Facebooki aktsia hind tõusis täna 4,65%, 31,41 dollari peale.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara