Samsung esitles Windows Phone telefoni enne Nokiat

Samsungist sai esimene firma, kes on ametlikult esitlenud Windows Phone 8 telefoni. Lõuna-Korea firma esitlus tuli mõned päevad enne Nokia telefonide esitlust, mis samuti kasutavad Microsofti kõige uuemat mobiilitarkvara, kirjutas The Verge.

Samsungi uue Windows Phone telefoni nimi on Ativ S. Telefon on varustatud 4,8 tollise HD Super AMOLED displeiga, 1,5 Ghz kahetuumalise protsessori ja 8 megapikselise tagakaamera ning 1,9 megapikseline esikaameraga. Ativ S-ist on kaks versiooni: 16GB mudel ja 32GB mudel.

„See tundub olevat hea telefon," ütles McAdams Wright Ragen’i analüütik Sid Parakh Samsungi uudistoote kohta, vahendas Reuters.

Samsung esitles ka uut Galaxy Note 2 nutitelefoni, mis kasutab Androidi kõige uuemat operatsioonisüsteemi ja millel on 5,5 tolline ekraan. Kaks nädalat tagasi tutvustas Samsung Galaxy Note 10.1 tahvelarvutit.

Mõlema telefoni esitlus toimus Berliini tehnoloogiamessil.

Nokialt oodatakse uute Windows Phone 8 telefonide esitlemist 5. septembril New Yorgis.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara