EITSA korraldab e-õppe ja hindamismeetodite seminari

Täna, 18. oktoobril korraldab EITSA e-Õppe Arenduskeskus võrgustik võrgutab sarja seminari pealkirjaga „38 papagoid – erinevad meetodid boa mõõtmiseks“.

„Erinevad hindamismeetodid on jätkuvalt kuum teema. Väljundipõhine hindamine, kujundav hindamine, hindamise subjektiivsus ja mõõdikud – need ja paljud teised teemad vajavad tähelepanu ja selgitusi.“, põhjendab e-Õppe Arenduskeskuse juhataja Ene Koitla seminari teemavalikut.

„Võrgustik võrgutab“ on seminaride sari, kus ühepäevaste koolituste käigus jagatakse õpetajatele ja õppejõududele erinevaid nippe, kuidas oma igapäevast õppetööd digiajastu tehnoloogiliste võimaluste ja vahenditega rikastada. Käesolevale seminarile on oodata sadakond õpetajat ja õppejõudu erinevatelt haridustasemetelt.

Seminaridel osalemine on kõikidele huvilistele tasuta! Selleks ei pea ilmtingimata olema tegev õpetaja või õppejõud. Kellel pole võimalik seminari kohapeale kuulama tulla, saab seminari jälgida ka otseülekandes:

http://www.itcollege.ee/~mpuusaar/vv_live_stream.html

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara