Nortali IT-teenused tõid hüppelise kasvu

Nortali IT-teenustest saadav müügitulu kasvas 2011. majandusaasta esimese poolega võrreldes 75% ja ettevõtte kogutulud koguni 76%, teatas ettevõte.

Investeerimispanga Prime Investment koostatud raporti põhjal kasvas Balti riikide IT-sektor 2012. aasta esimesel poolaastal 22%, samas kui Nortali IT-teenustest saadav müügitulu kasvas 2011. majandusaasta esimese poolega võrreldes 75% (21.3 miljonit eurot) ja ettevõtte kogutulud koguni 76% (21.7 miljonit eurot). Samuti kasvas 2012. aasta esimese kuue kuu jooksul Nortali ekspordi väärtus 121% (12.4 miljonit eurot).  

Nortali juhatuse esimehe Priit Alamäe sõnul laienes nii 2011. aastal kui ka 2012. aasta esimeses pooles märgatavalt ka ettevõtte kliendibaas. „Eestis on Nortal oma positsiooni veelgi tugevdanud ning on jätkuvalt suurim tarkvaraarendusettevõte. Leedus on mitmed uued kliendid nii finants- kui ka avalikust sektorist valinud oma põhipartneriks just Nortali. Nii Pärsia lahe piirkonnas kui ka Aafrikas oleme saavutanud positiivseid tulemusi. Ning ligi 50% tuludest tuleb Soomest,“ sõnas Alamäe.

 

Osale arutelus

  • Kristi Malmberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara