Julianus Inkasso: meile andmekaitsel pretensioone polnud

Julianus Inkasso teatel polnud andmekaitse inspektsioonil nende tegevuse seadulikkuse osas pretensioone.

"Julianus Inkasso kuulus ühe firmana nende kahe sekka, kelle tegevuse suhtes ei olnud pretensioone ning me ei tahaks olla tegevusvaldkonnale laiendatud üldistusest puudutatud, kui ajakirjandusele on lihtsalt teada saadev, et see üldistus meie suhtes ei kehti," sõnas Julianus Inkasso OÜ juhatuse esimees Ülar Maapalu.

Tema kinnitusel on Julianus Inkasso Eestis inkassoturu liidrina alati püüdnud tagada korrektse käitumise. "Oleme seda ka suutnud," märkis Maapalu.

Andmekaitse inspektsioon teatas täna, et nende kontrollitud 66 inkasso- ja krediidiinfo teenust pakkuvast firmast vaid kaks avaldasid võlaandmeid veebis seaduspäraselt. Inspektsioon kontrollis, kas eraisikutest võlglaste andmete avaldamine ettevõtte kodulehel toimub seaduslikult.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara