Osta.ee omanikud toovad Eesti turule suure e-kaubamaja

Eestis avab esinduse e-kaubamaja Fashion Days, mille kontseptsiooniks on müüa moekaupu suurte allahindlustega.

„Fashion Days avab koos Eesti turule loodud e-kaubamajaga, kus on jooksvalt müügis 1000 kuni 80 %-se allahindlusega bränditoodet, ka Eesti esinduse. Fashiondays.ee  klienditeenindus töötab eesti ja vene keeles,“ kommenteeris Fashion Days Shopping OÜ juhatuse liige Heidi Raamat-Arras.            

Fashion Days e-kaubamajal on oma tegevuspiirkonnas Kesk- ja Ida-Euroopas üle 3,5 miljoni kliendi. 77% klientidest on naised, 23% mehed. Kõige enam ostab kaupu Fashion Days e-kaubamajast kliente vanuses 25-36 (56%), neljandik kliente on üle 35 aasta vanused ja 19% alla 25 aasta vanused.

Fashion Days asutati aastal 2009 Šveitsi ettevõtjate Jan Vichr’i ja Markus Okumus’e poolt. Fashion Days kuulub Allegro ettevõtete gruppi, mis koondab oksjoni ja fikseeritud hindade müügiplatvormide, kuulutuste, võrdlus- ja sotsiaalse ostlemise ning makseplatvormide teenuseid osutavaid ettevõtteid.  Eesti turul tegutsevad Allegro grupi veebiportaalidest www.kv.ee ja www.osta.ee

 

 

 

Osale arutelus

  • Kristi Malmberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Stockmann otsib ARENDUSSPETSIALISTI

Stockmann AS

29. aprill 2018

Derivco is looking for a RELEASE ENGINEER

Derivco Estonia OÜ

24. mai 2018

Adven otsib IT- JA AUTOMAATIKA JUHT

Adven Eesti AS

07. mai 2018

Teabevara