Eesti firmad ühisstendiga maailma suurimal mobiilimessil

Eesti IT- ja telekomisektori ettevõtteid plaanivad osaleda maailma suurimal mobiilimessil ja -kongressil Barcelonas ühisstendiga.

Rahvusvaheline suurüritus nimega Mobile World Congress toimub 24.-27. veebruarini 2014 Hispaanias. Mobile World Congress on mobiilivaldkonna olulisim sündmus, mis toob järjekindlalt kokku maailma edukamate operaatorite, ettevõtete, tootjate ja kaubamärkide juhid ja visionäärid. Tänavu külastas messi rohkem kui 72 000 inimest ning kokku osales messil ligi 1700 eksponenti.

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus katab stendipinna rentimise, projekteerimise ja ehituse kulud, ühisvideomaterjalide ja osalevate ettevõtete ühise reklaamkataloogi tootmise ja materjalide transpordi. Ettevõtja kanda jäävad osalejate reisi-, majutuse- ja toitlustuse kulud, oma reklaammaterjalide ja näidiste kulud. Messil osalemist kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara