Tänasest Euroopas odavam helistada

Tänasest maksab Euroopa Liidu riikides ning Norras, Islandil ja Lichtensteinis helistamise kõneminut kuni 28.8 senti, mis on senisest 17 protsenti odavam.

Euroopa Liidu regulatsiooni järgi saab kõne vastuvõtmise tasu olla nüüd kuni 8,4 senti minuti eest, mis on senisest 12,5 protsenti soodsam. Operaator võib SMSi eest küsida kuni 9,6 senti. Välismaal interneti kasutamise ühe megabaidi maksimaalne hind langeb juulist 35 protsenti 54 sendini.

“Regulatsioon tõstab operaatorite vastu usaldust ning seeläbi ka teenuse kasutust. Viimase kuue aastaga on välismaal helistamise hind langenud 50 protsenti ning kasutus tõusnud poole võrra,” ütles Tele2 Eesti rändlusteenuste juhi Kristjan Viilmann ja lisas, et kõige enam on regulatsioon mõjutanud andmeside hinda.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara