Tallinna Sadama nutirakendus jagab laevainfot

ASi Tallinna Sadam tellimusel valmis nutitelefonidele mõeldud “Laevad sadamas” rakendus, mis kuvab reaalajas infot nii liinilaevade graafikutest kui ka Vanasadamasse saabuvate ja sealt lahkuvate kruiisilaevade kohta.

“Ennekõike on rakendus mõeldud abivahendina kruiisilaevu ja -reisijaid teenindavatele ettevõtetele ja inimestele,” lausus Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsioonijuht Sirle Arro. “Kuid loomulikult on tasuta allalaetav rakendus mõeldud ka kõigile teistele inimestele, kel huvi Vanasadamas olevate laevade vastu.”

Kõikide laevade puhul kuvab rakendus nende saabumis- ja väljumisaja ning laeva valides kõrvuti nimega veel aluse maksimaalse reisijatearvu, pikkuse, kaikoha ning operaatori nime. Kaikohta on võimalik vaadata ka rakenduses sisalduval kaardil.

Rakenduse tootis Tallinna Sadama tellimusel tarkvaraarendusfirma Finestmedia ning see on kolmkeelne: lisaks eesti keelele on ka vene- ja inglisekeelne versioon.

Nutirakendus on täna allalaetav vaid Android-telefoniga, iPhone'ile mõeldud versioon oma peaks üles saama lähipäevil, teatas ettevõte.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara