Autor: Ken Rohelaan • 31. juuli 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tim Cook kohtus China Mobile'i juhiga

Apple'i tegevjuht Cook kohtus China Mobile'i juhatuse esimehega Xi Guohua, et arutada võimalusi koostööks, vahendas Reuters.

China Mobile on kasutajate arvult maailma suurim mobiilsideoperaator ning ainuke Hiina operaator, kes ei paku iPhone'i või iPadi mudeleid.

Apple ütles eelmisel nädalal, et nende aprillist juunini kestnud perioodi käive kukkus Suure Hiina regioonis (koos Taiwani ja Hong Kongiga) 43% sellele eelnenud kvartaliga võrreldes. Nimetatud piirkond moodustas Apple'i kvartalikäibest 13% ehk 5 miljardit dollarit (3,75 miljardit eurot), mida on 19% vähem kui jaanuarist märtsini kestnud ajavahemikul.

USA väärtpaberibörsil Nasdaq kohaliku aja järgi kell 15:01 (Eestis kell 22:01) tõusis Apple Inc 0,34%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind langenud 25,55%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755