Time Warner Cable'i kasum ületas ootusi

USA meediaettevõte Time Warner Cable teatas ootusi ületava teise kvartali kasumi, mis andis hoogu firma aktsiahinna kasvule, vahendas Bloomberg.

Time Warner Cable'i puhaskasum kasvas 6,4% ehk 481 miljoni dollarini, mis teeb 1,64 dollarit aktsia kohta. Aasta tagasi olid vastavad numbrid 452 miljonit ja 1,43 dollarit. Kui jätta välja ühekordsed kulud, ulatus kasum 1,69 dollarini aktsia kohta, ületades Bloombergi koostatud analüütikute keskmist prognoosi 1,65 dollarit osaku kohta.

Ettevõte on vähendanud ametikõrgendusi ja soodustusi, et rõhutada kasumit rohkem kui tellijate kasvu. Firma suutis lisada elamurajoonides vaid 8000 suure kiirusega interneti kasutajat, mis on viimase kuue aasta madalaim kvartalitulemus.

"Rahaline seis oli hea," ütles Telsey Advisory Groupi analüütik Jaison Blair. "Minu hinnangul vaatavad investorid praegu tellijate trende ning mõtlevad tulevastele ettevõtete liitmistele ja omandamistele."

New Yorgi aktsiaturul kohaliku aja järgi kell 13:10 (Eestis kell 20:10) tõusis Time Warner Cable Inc 3,16%. Aastaga on ettevõtte aktsiahind kerkinud 37,54%.

Osale arutelus

  • Ken Rohelaan

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara