Microsoft langetab tahvelarvuti hinda

Microsoft langetas kehvade müügitulemuste tõttu enda tahvelarvuti Surface Pro hinda saja dollari võrra, kirjutas CNET.

64gigabaidine tahvelarvuti maksab nüüd 799 dollarit ja 128GB tahvelarvuti 899 dollarit. Allahindlus kehtib USA, Kanada, Hiina, Hongkongi ja Taiwani turgudel kuni 29. augustini. Allahindlus tuli kolm nädalat pärast seda, kui Microsoft teatas, et langetab Surface RT tahvelarvutite hindu 30 protsenti.

Microsoft pole enda tahvelarvuti Surface müüginumbreid avalikustanud, kuid Bloomberg teatas märtsis, et tõenäoliselt on sel aastal müüdud ligi 1,5 miljonit tahvelarvutit. RT versiooni müüdi miljon ehk pool sellest, mida Microsoft prognoosis.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara