Vodafone nõuab Itaalia telekomilt miljard eurot

Vodafone'i Itaalia üksus nõuab Telecom Italialt ligi miljard eurot kompensatsiooni, kuna väidetavalt on viimane kuritarvitanud oma juhtpositsiooni turul, kirjutas Bloomberg.

"Vodafone on Telecom Italia vastu algatanud kohtuvaidluse," teatas Vodafone eilses avalduses. "Tsiviilhagi väitel on Telecom Italia aastatel 2008–13 pannud toime rida rikkumisi, mille eesmärgiks on olnud tahtlikult takistada konkurentsi kasvu."

Telecom Italia kinnitusel on nad käitunud "täiesti korrektselt". Maikuus mõistis Itaalia konkurentsiamet võrgu infrastruktuuri konkurentsi rikkumises Telecom Italialt välja 104 miljonit eurot. Ettevõte on otsuse edasi kaevanud.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara