Blackberry ostjate seas võivad olla Amazon ja Microsoft

Telefonitootja Blackberryl on raskusi üksi toime tulemisega ja seetõttu on firma kaalumas erinevaid strateegilisi alternatiive, sealhulgas enda müüki panemist. Ostjaiks võivad olla suurtegijad nagu Microsoft ja Amazon.

Amazoni peetakse üheks kandidaadiks sellepärast, et kuulduste järgi soovib ettevõte juba mõnda aega siseneda nutitelefonide ärisse ning Blackberry ostmisega muutuks see neile kiiremini võimalikuks. Lisaks on erinevad tehnoloogiaväljaanded maininud ka Microsofti ning Samsungit võimalikuks ülesostjaks.

Tõenäoliselt Apple ja Google poleks Blackberryst huvitatud, kirjutas CNBC.

Osale arutelus

  • Rainer Saad

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara