Yahoo lõi veebiliikluses Google'it

Ühendriikide veebiliiklust jälgib comScore'i andmeil oli juulis suurima liiklusega veebileht Yahoo. Firma on esimesel kohal pärast enam kui kahte aastat.

comScore'i andmeil pole Yahoo saavutanud esimest kohta USA veebiliikluses pärast 2011. aasta maikuud, vahendab MarketWatch. Uuringufirma esindaja sõnul on terve selle aja hoidnud esikohta Google ning üldiselt on need kaks firmat vaheldumisi olnud esimesel kohal viimased viis aastat.

Yahoo veebisait sai juulis 197 miljonit unikaalset külastajat, samas kui Google jäi 5 miljoni külastajaga Yahoole alla. Microsofti veebilehed hõivasid kolmanda kohale, millele järgnesid Facebook ning AOL. Yahoo numbrites ei kajastu hiljuti soetatud Tumblri liiklus.

Yahoo saitidel käivad küll inimesed, kuid firma ei suuda nende inimeste pealt tulu tekitada. Analüütik Steven Spencer tõi välja, et Microsoftile ja Yahoole kuulub umbes 30% otsingumootorite turust, kuid reklaamitulu on Google'iga võrreldes väga lahja.

Yahoo on hetkel väidetavalt otsimas võimalusi väljuda 2010. aastal sõlmitud 10 aasta pikkusest otsingumootori kokkuleppest. Wall Street Journali andmeil teenib Yahoo selle lepingu järel otsingu kohta vähem tulu kui iseseisvalt.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara