Ekspankur ja advokaat müüsid idufirma Eesti Postile

Eesti Post ostis enamusosaluse endise hansapankuri Priit Põldoja ja advokaat Raino Paroniga seotud idufirmast AS Maksekeskus, mis võimaldab e-kauplustel kiiremini ja odavamalt korraldada maksete kogumine lõpptarbijailt.

Ühe firma asutaja, ekspankur Priit Põldoja sõnul oli ettevõtte loomise eesmärk pakkuda veebipoodidele platvorm, kus kaupmees saaks lihtsasti liituda eri makselahendustega, mis oleks tarbijale lihtsam ja turvalisem kasutada. Maksekeskus pakub e-äris vajalikke makselahendusi ja maksete vahendamise keskkonda.

Maksekeskuse asutasid mullu Maksekeskus Holding OÜ, mille taga on Raino Paron, Priit Põldoja, Jan Andresoo, Janno Siilbek ning Olsson ja Nielsen Nordic OÜ, mille omanikud on Aap Hirvesoo ja Priit Penjam. Mõlema ettevõtte võrdne osalus vähenes tänavu mais pärast tehingut Eesti Postiga 49 protsendile.

Miks müüdi suurosalus Eesti Postile ja kellelt tuli tehinguks initsiatiiv, loe pikemalt tänasest Äripäeva paberlehest.

Osale arutelus

  • Rivo Sarapik, Alyona Stadnik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

OG ELEKTRA AS otsib IT KASUTAJATOE KONSULTANTI

OG Elektra AS

29. detsember 2018

Arvamused

Teabevara