Autor: Romet Kreek • 2. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Juba täna võidakse teatada 130miljardilisest tehingust

USA telekom Verizon Communications on avalikustamas kõige varem juba täna 45% osaluse ostu Suurbritannia telekomis Vodafone Group, mis looks 130 miljardi dollarilise telekommunikatsioonigigandi.

Kõnelustega kursis olev inimene ütles, et Vodafone kinnitas eile tehingu hinna. Verizoni nõukogu peaks täna hääletama lepingu üle, vahendab Bloomberg.

Tehingu eest makstaks peaaegu võrdselt pool rahas ja pool aktsiates. Tehingut finantseerivad JPMorgan Chase, Bank of America, Barclays ja Morgan Stanley. Vodafone ise ei omanda olulist osalust Verizonis. Selle asemel jaotatakse saadavad aktsiad oma Vodafone'i aktsionäridele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755