Samsung valmistub nutikella esitluseks

Samsung valmistub kolmapäeval esitlema oma kauaoodatud nutikella, tehes murrangulise sammu alles arenevas tootekategoorias. Seda kõike ajal, mil paljud usuvad, et nutitelefonide turg on saavutanud oma tipu.

Kella esmaesitlust, mille nimi arvatakse olevat “Galaxy Gear," oodatakse kolmapäeva õhtul Berliinis toimuval IFA innovatsioonikonverentsilt. Korean Times väitel on sellekohase vihje teinud üks Samsungi juhtivtöötaja. Ürituse korraldajad väidet ei kinnitanud, öeldes vaid, et “esitluselt ei tohiks puududa.”

Sellest saab olema esimene nutikella väljalase ühelt juhtivalt nutitelefonide tootjalt uude aga paljutõotavasse tootekategooriasse, kus hetkel tegutsevad vaid mõned tundmatud startup ettevõtted.

Nutikell oma olemuselt on käekell, mis lisaks ajanäitamise suudab täita nutitelefoni funktsioone. Arvatakse, et Samsungi seade on mõeldud ühilduma nutitelefoniga ehk see ei saa olema eraldiseisvaks seadmeks, millel oleks näiteks enda SIM kaardi võimalus.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara