Cramer: Facebook on jätkuvalt alahinnatud

Jim Cramer ütles esmaspäeval, et kuigi Facebooki aktsia on tegemas kõigi aegade tippe, on need siiski alahinnatud tänu firma suurele kasvupotensiaalile.

“Inimesed räägivad kõige rahaks tegemisest. Armastus, mis on Facebooki vastu nüüd, võrdub vihaga, mis oli 25-26 dollari tasemel”, ütles Cramer. „Ärme unusta, et IPO kibestas inimesi“.

Juba varem on Cramer selgitanud, et tema positiivne väljavaade põhineb Facebooki viimasel reklaaminduse“püha graali” leiul, millel on unikaalne võime jõuda milleeniumi generatsioonini. Ta lisas veel, et Facebookist on saanud “kohustuslik” kanal reklaamihiidudele, kes otsivad rahvusvahelist haaret.

Nüüd väljendas Cramer optimismi, et Facebook arendab välja uusi silmatorkamatuid reklaamitooted nii oma peamisel platvormil, kui ka Instagramil.  „Senini on Facebooki looja Mark Zuckerberg suutnud meid hämmastada sellise toodete arendamisega, mis ei ole inimesi eemale veel peletanud,“ lisas Cramer.

Osale arutelus

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara