Jefferies tõstis Inteli aktsia soovitust

Analüüsimaja Jefferies otsustas tõsta maailma suurima kiibitootja Inteli aktsia soovitust ning hinnasihti, mis on andnud korraliku tõuke firma aktsiale.

Jefferiesi analüütikud kergitasid soovituse neutraalse pealt osta peale ning tõstsid hinnasihti 3 dollari võrra 30 dollarini, vahendab MarketWatch. 2011. ja 2013. aasta vahel on firma kulutanud 60 miljardit dollarit arendustegevusele ning kapitalikulutustele, mis aitavad firmal arendada tugevaid uusi tooteid, kirjutas peaanalüütik Mark Lipacis analüüsis.

"Meie 30-dollariline hinnasiht eeldab 14x P/E suhet 2,15-dollarilise EPSi juures, mis kattub SPXiga ning on allpool ajaloolist 14% preemiumi," lisas Lipacis. Sel aastal on firma väärtpaber 13% kallinenud.

Osale arutelus

  • Fredy-Edwin Esse, California

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara