SEB uuendas klientide abiga mobiilipanka

SEB tõi turule mobiilipanga, mis valmis koostöös klientidega, kes rääkisid sotsiaalmeedias aktiivselt kaasa arendustöös.

„SEB statistika kohaselt siseneb täna mobiili kaudu internetipanka iga kuues eestlane, iga kümnes leedukas ning iga viieteistkümnes lätlane. SEB Eesti mobiilipanka külastab kuus 55 000 inimest, mis kinnitab mobiilipanga arendamise vajadust,“ ütles SEB jaepanganduse ja tehnoloogia valdkonna juht Eerika Vaikmäe Koit.

SEB mobiilse internetipanga rakendust on alla laetud ligi 70 000 korda ja aktiivseid kasutajaid kuus on üle 7000.

Kolme nädala jooksul said kliendid teha ettepanekuid SEB uue mobiilipanga paremaks ja käepärasemaks muutmiseks. Testijaks registreerus 1416 klienti, kellest 335 saatis pangale ka e-kirjaga tagasisidet. Kokku andsid kliendid 39 uut arendusideed, millest paljud ka töösse võeti.

Osale arutelus

  • Ave Lepik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara