Edukaim telekomiäri laieneb Lähis-Idasse

Korduvalt Äripäeva telekomifirmade TOPi võitnud Top Connect plaanib kiiret kasvu Lähis-Idas.

Top Connect teatas, et peab läbirääkimisi potentsiaalsete partneritega Araabia Ühendemiraatides ja teistes Lähis-ida riikides.

"Oleme sõlminud koostöölepped mitme kohaliku ettevõttega, kes hakkavad lähitulevikus meid esindama. Samal ajal peame läbirääkimisi enam kui 50 võimaliku partneriga. See näitab, kui suur arengupotentsiaal sealsel turul on,” kommenteeris Top Connecti tootearenduse juht Mikhail Markin. Tema sõnul pakub võimalusi just rändlusteenuste turg.

Top Connecti käive kasvas 2012. aastal 3% võrra ning ulatus 67,8 miljoni euroni. Ärikasumit teenis firma 8,4 mln eurot, mida on miljoni võrra aasta varasemast vähem. Ettevõtte müügitulust kaks kolmandikku moodustavad välisturgudel osutatud teenused, sellest 57% ELi-riikidest ning 43% turgudelt Euroopast väljaspool, nagu näiteks Venemaalt, Ukrainast ning Austraaliast ja Ameerika Ühendriikidest. Ettevõttel on edasimüüjad 67 riigis ning ta osutab teenuseid klientidele enam kui 190 riigis üle kogu maailma. 

Top Connect kuulub läbi Space Holdingu Anthony ja Max Rivshinile.

Ettevõte on korduvalt, viimati möödunud sügisel, võitnud Äripäeva Telekommunikatsioonifirmade TOPi.

Osale arutelus

  • Rivo Sarapik

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

CREDITINFO ESTONIA is looking for a PYTHON DEVELOPER

Creditinfo Eesti AS

05. oktoober 2018

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara