Maximas saab maksata Tele2 arveid

SEPA-standardile ülemineku ja e-arvete süsteemi muutumise valguses saab tarbijale üheks alternatiiviks võimalus teostada oma igapäevamakseid kodukaupluses, esimese koostööprojektina pakuvad Maxima ja Tele2 võimalust maksta ilma lisatasuta telekommunikatsiooniarveid kõigis jaeketi kauplustes.

“Ajal kui SEPA-standardile ja e-arvete püsimaksesüsteemile üleminekuga seoses on pangaülekannete teenustasud tõusmas, pakume oma kauplustes tasuta ja mugavat arvete maksmise teenust,” lausus Maxima Eesti kommunikatsionijuht Erkki Erilaid. “Esimese koostööprojektina pakume Tele2 klientidele võimalust igapäevaostude kõrval ka telekommunikatsiooniteenuste eest tasuda.”

Erilaiu sõnul on arve eest tasumine tehtud kliendile väga lihtsaks – kõrvuti teiste ostudega tuleb kassiirile esitada telekommunikatsiooniteenuste ribakoodiga arve. “Kassiir skaneerib ribakoodi ning kui klient nõustub ekraanil kuvatava summa tasumisega, lisandub see ostuarvele,” lausus Erilaid.

Maxima Eesti kommunikatsioonijuhi sõnul käivad hetkel läbirääkimised ka teiste teenusepakkujatega.

Arveid saab tasuda kõikides Maxima Eesti kaupluste kassades. Maxima jaekaubandusketti kuulub Eestis 71 poodi

Osale arutelus

  • Maarit Eerme

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

DERIVCO is looking for a .NET DEVELOPER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

DERIVCO is looking for a UX/UI DESIGNER

Derivco Estonia OÜ

30. september 2018

Teabevara