Atea sai uue juhi

Seoses tegevjuhi Toomas Mõttuse ettevõttest lahkumisega asub Atea Eesti esindust juhtima senine juhatuse liige Ruslan Štšerbjuk.

Toomas Mõttus lahkus ettevõttest käesoleva aasta veebruari alguses. „Asusin Ateat juhtima pärast Atea ja NG Infra liitumist 2012. aastal. Minu eesmärk oli võimalikult tõhusalt ja kiirelt ettevõtete ühinemine ellu viia. See eesmärk on nüüd edukalt täidetud,“ ütles Mõttus.

Atea Eesti uus tegevjuht Ruslan Štšerbjuk loodab, et tuleval aastal suureneb nii Atea turuosa kui ka ettevõtte kasum: „Kindel suund on nii ettevõtte kui ka müügitulemuste stabiilne kasv. Kindlasti kasvab Atea kiiremini kui Eesti majandus, aga ka kiiremini kui IT-valdkond tervikuna.“

Ateal on kokku 84 kontorit Norras, Rootsis, Taanis, Soomes, Leedus, Lätis ja Eestis. Ateas on kokku üle 6500 töötaja, kellest rohkem kui pooled on sertifitseeritud spetsialistid. Atea kontserni kogukäive 2013. aastal ületas 2,65 miljardit eurot.

Osale arutelus

  • Marek Mühlberg

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ITuudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Arvamused

Teabevara